Waar wij voor staan

Iedereen kan filmen


Opzienbarende virals, memorabele reisbeelden, indrukwekkende bedrijfspresentaties en handige tutorials; je komt ze elke dag tegen. Vaak zijn ze gemaakt door mensen die nooit naar een filmacademie zijn geweest. Zij hebben zichzelf leren filmen.
Wat zij kunnen, kan jij ook.

 

Goed uitziende video is mogelijk
voor elk budget

Of je nu tien of tienduizend euro te besteden hebt, een indrukwekkende video is altijd mogelijk. Maar je moet wel weten hoe je het moet aanpakken. Op de Videomakers vind je tips en tutorials voor elk budget.

Eerlijk
=
eerlijk

Wij geloven in jou als videomaker, maar we zijn ook eerlijk. Een goede videomaker gaat niet over één nacht ijs. Denk goed na over je shots, verdiep je in apparatuur en vergeet niet dat je ook nog moet editen. Ons advies: neem de tijd en film regelmatig. Je zal zien dat het maken van een video steeds vlotter gaat.

Besteed je je tijd toch liever aan iets anders? Je kan het maken van een video natuurlijk ook uitbesteden.


Video maken
is
amazeballs!

Wij vinden filmen het vetste dat er is. Van het eerste idee tot een volwaardige video die je vol trots de wereld in stuurt.
Door onze liefde voor het vak kunnen we jou niet alleen beter helpen je doel te bereiken; wij hopen dat het video virus ook op jou overslaat.
Welkom bij de club!