Retourneren

We werken er hard aan om al onze producten voor jou van waarde en kwaliteit te laten zijn. Mocht je onverhoopt toch niet tevreden zijn met je product, dan lees je hier wat je voor je kunnen doen!

Cursussen

Je kunt bij ons een digitaal product kopen, zoals een cursus of online lidmaatschap. Normaal gezien zijn dit soort producten vrijgesteld van retour, maar.... Wij vinden het belangrijk dat jij blij bent met jouw digitale product! We bieden je daarom een 'Tevredenheidsgarantie' aan. 

Je hebt de mogelijkheid de overeenkomst op afstand gedurende 30 dagen, ingaande op de dag van het aangaan van de overeenkomst, zonder opgave van reden te annuleren. Je krijgt dan binnen 14 dagen je geld terug. 

We gebruiken voor de terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat jij hebt gebruikt toen je het product kocht, tenzij je instemt met een andere methode.

Fysiek product

Bestel je een fysiek product bij ons en ben je er toch niet blij mee? Dat vinden we natuurlijk super jammer! Natuurlijk heb je het recht je bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om het product aan ons retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten van ons terug.

De kosten voor het retour sturen komen wel voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info[at]devideomakers[punt]nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten als we het product weer in goede staat hebben ontvangen!

We gebruiken voor de terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat jij hebt gebruikt toen je het product kocht, tenzij je instemt met een andere methode.

Houd er rekening mee dat je een product alleen zo mag gebruiken als nodig is om de aard, de kenmerken en de werking vast te stellen. Met andere woorden: een trui mag je zeker passen, maar niet een volle dag dragen voordat je hem retourneert.

Retourformulier

Vul dit formulier alleen in als je een artikel of digitaal product bij ons wilt retourneren. Je kunt ons natuurlijk ook een mailtje sturen op info[at]devideomakers[punt]nl