Over Ons


Of het nu op je website is, op social media of tijdens een presentatie: video is overal.

Wij merken dan ook dat steeds meer mensen en organisaties 'iets met video' willen. Maar wat dan? Wie wil je bereiken, wat is je boodschap? En minstens zo belangrijk: hoe pak je dat vervolgens aan, het maken van zo'n video?

Als jij je dit soort vragen stelt, dan zijn wij er voor jou. Op de Videomakers helpen we je bij het maken van professionele video's. Of je nu iemand wilt inhuren, of zelf aan de slag gaat. Voor een groot, of een klein budget.

In onze blog artikelen en Youtube tutorials geven we je tips en tricks om zelf aan de slag te gaan. Wil je echt snel stappen maken en dieper op het filmmaken ingaan? Bekijk dan onze online cursussen.

Wil je wel video, maar niet zelf achter de camera? Ook dat is geen probleem. Wat jij bedenkt, kunnen wij maken. Kijk gerust eens in ons Productiehuis om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen.

Zit je op Pinterest, Instagram of Facebook? Ook daar kun je ons volgen en je vragen stellen!

Riske & Grietje

Wij hebben de Videomakers opgericht vanuit onze passie voor video. En onze drive ook jou te helpen met het maken van betere video's!

De kern van de Videomakers bestaat uit Grietje Evenwel en Riske de Vries. In deze video's vertellen we wat we doen, en vooral: waarom we dat doen.