Incompany training

Ons een-op-een trainingstraject is voor ondernemingen en organisaties die het filmen intern willen oppakken en daar begeleiding bij zoeken. Wij trainen een persoon, of een klein groepje om het filmmaken onder de knie te krijgen. Dit traject stemmen we af op jullie wensen, jullie doelen en de kennis en kunde die nog ontbreekt om de volgende stap te kunnen zetten.

We bieden:

Traject afgestemd op jullie wensen, kennis en doelen
De mogelijkheid van live trainingsdagen 
De mogelijkheid van online begeleiding
Focus op scripten, filmen, nabewerking, interviewen, presenteren en andere onderwerpen die bij het filmmaken komen kijken. 
Altijd persoonlijke feedback
Enthousiasme en lol in het filmmaken!

Neem contact op

Prijs op aanvraag

Waarom het een-op-een trainingstraject?

Ons een-op-een trainingstraject bieden wij speciaal aan bedrijven en organisaties. Tijdens dit traject kijken we specifiek naar jullie video wensen, en hoe wij jullie hierin kunnen ondersteunen. Dit doen we door persoonlijke begeleiding van een enkele medewerker, of door te werken met een zeer select groepje (max. 4 personen). Zo kunnen we het snelst stappen maken, en uiteindelijk het beste resultaat neerzetten. Beter dan wanneer we een algemene training geven aan een grotere groep. 

En, ook niet onbelangrijk: wij worden heel blij van deze manier van werken, en onze klanten ook.

Waar wij bij helpen

Een indruk van waar wij andere ondernemingen en organisaties al bij ondersteunen:

  • Individuele begeleiding bij het monteren met Adobe Premiere Pro
  • Interviews opnemen in een eenvoudige zetting.
  • Eenvoudig vloggen op locatie, van voorbereiden tot filmen en montage.
  • Een focusdag ‘presenteren en interviewen voor de camera’, hoe kom je beter over op beeld?
  • Video's inhoudelijk voorbereiden, vind de juiste balans in informatie.
  • Sfeerbeeld maken, hoe doe je dat?
  • De basis van cameratechniek

Wat klanten zeggen

Camera check, studio check – maar echte ervaring met professionele video’s? Die hadden wij nog niet. Daarom hebben we hulp ingeschakeld. Na een uitgebreide intake met Grietje volgde een trainingsdag bij ons op kantoor, met concrete opdrachten en doelen. Grietje gaf ons niet alleen handige tips mee, maar stelde ook onze camera’s in, leerde ons werken met de techniek én met Adobe Première Pro. Het was een topdag; die helemaal aansloot bij onze wensen en direct resultaat gaf. Op naar nog veel meer fantastische video’s. Bedankt Grietje!

BOGO - brandweeropleidingen

Hoe ziet zo'n traject eruit?

Als we een aanvraag binnenkrijgen, dan gaan we eerst telefonisch in gesprek om de wensen en vragen in kaart te brengen. We bespreken dan of, en hoe wij in deze situatie kunnen helpen. Als wij de juiste partij blijken te zijn, stellen we een traject voor, bijvoorbeeld een online ontmoeting om kleine technische vragen uit de weg te ruimen en een live trainingsdag om alles in de praktijk te brengen.

Er kunnen ook meer trainingsdagen nodig zijn, of meer online begeleiding: dit traject hangt helemaal af van jullie situatie. Natuurlijk kunnen we tijdens het voorgesprek ook een indicatie geven van de kosten die bij jullie project zouden komen kijken. 

Uiteindelijk vatten we alles wat we bespreken nog eens samen in een offerte. Als alle partijen enthousiast zijn kunnen we aan de slag!

Over de trainers

De trainingen worden vanuit de Videomakers vaak opgepakt door Grietje. Met haar kennis over zowel voor, als achter de camera staan, is zij in veel situaties de juiste persoon om met jullie aan de slag te gaan!

Natuurlijk kan het ook zijn dat uit ons gesprek blijkt dat wij om wat voor reden dan ook niet de juiste partij zijn om jullie verder te helpen. In dat geval hebben we ook nog een aantal filmmakers in ons netwerk die net weer andere expertises hebben dan wij. Mocht één van hen beter bij je passen dan brengen we je natuurlijk met hen in contact! Je vindt een aantal mensen met wie wij vaak samenwerken op deze pagina

Veelgestelde vragen