Het einde van je video

Een outtro is bijna net zo belangrijk als de intro van een video. Waar je bij de intro de kijker kort wil laten weten waar de video over gaat, gaat de outtro over iets heel anders.

Want aan het einde van een video wil je graag dat je kijker na het zien van de video iets gaat doen, dat noemen we ook wel eens de call to action, de aanzet tot actie.

Die kan verschillende doelen hebben: het kan informatief zijn (wanneer en waar is het evenement), het kan je kijker aanzetten tot actie (abonneer je op ons YouTube kanaal of ga naar onze website en koop ons product) of misschien wil je graag dat de kijker meepraat over het onderwerp van je video.

In onderstaande video vertelt Riske meer over het gebruik van een outtro in je video.Heb je een eigen YouTube kanaal en wil je aan het einde van je video's een plaatje toevoegen met links naar je eigen kanaal of andere video's? Dat kan je in YouTube zelf.

Dit kan een waardevolle toevoeging zijn op een outtro.

In onderstaande video laat Riske zien hoe je dit zelf kan doen.


Image

Vertel het verhaal van jouw bedrijf 

Als je echt aan de slag wilt met video, is onze online cursus 'Maak je eigen bedrijfsfilm' een goed begin. In die cursus lopen we stap voor stap met je door het proces van het maken van een video, met veel aandacht voor het schrijven van het script en de voorbereiding. Aan het einde van deze cursus heb je je eerste video gemaakt, en ga je met gemak vaker filmpjes maken! 


Ja, ik wil mijn verhaal vertellen!

Dit artikel is onderdeel van onze videopedia, onze kennisbank waarin we begrippen rondom video uitleggen. We hopen dat het je weer een stapje verder heeft geholpen! Als je vragen hebt, kan je die altijd hieronder achterlaten. Mis je een artikel in onze kennisbank? Laat ook je suggesties achter onder dit artikel.


Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties