Video in 1 dag


Het Idee


Eigenlijk is het heel eenvoudig:
'Video in 1 dag' wil zeggen dat wij in 1 dag je video komen filmen, editen en nabewerken. 's Morgens vroeg staan we bij je op de stoep, en als wij 's avonds naar huis gaan zet jij je video online.
Easy peasy!


Hoe ziet zo'n dag eruit?

Je weet wat je wil vertellen, maar hoe zet je dit om in beeld? Met onze online cursus 'Script Schrijven' ga je aan de slag om je ideeën concreet vorm te geven. Dit doe je voor de filmdag.Combineer een interview of presentatie met sfeerbeelden, of ga voor een korte snelle video met humor.Naast de online cursus ontvang je onze checklist voor supersnelle video's. Hierop staat precies waar je rekening mee moet houden in je concept, om alles in 1 dag voor elkaar te krijgen. Alles om het maximale uit je video te halen.

Wat krijg je?

 • Online cursus 'Script Schrijven'

  Maak een ijzersterke inhoud voor je video, denk na over hoe het eruit gaat zien en waar je het gaat inzetten. Deze cursus richt zich op het schrijven van een eenvoudige en sterke promotie video.

 • Checklist voor Supersnelle Video's

  Kleding, locatie, attributen, make up? Onze checklist zorgt ervoor dat je niets over het hoofd ziet. Zodat we op de filmdag bezig kunnen zijn met waar we mee bezig moeten zijn: filmen.

 • Een opname- en montagedag

  Met alles erop en eraan. Een volledige portable filmset komt jouw kant op.

 • Thumbnail foto

  Grote kans dat je je video online in wilt zetten. De juiste thumbnail verleidt mensen om je video ook echt te gaan zien.

 • Een video of video's

  Dat waar je dag om draait! Een video of video's je rechtenvrij kan inzetten. Waar je maar wil, wanneer je maar wil, zo lang als je wil. We hopen dat je er veel plezier van hebt.


Voor wie is dit pakket?

De Video in 1 dag is vooral geschikt voor korte bedrijfsfilms. Wil je jouw product verkopen of je bedrijf goed laten zien in een video? Dan past de Video in 1 dag heel goed bij jou. In deze korte online cursus die je erbij krijgt, richten we ons namelijk op het maken van een video die gericht is op promotie en verkoop.

Maar natuurlijk zijn er nog meer situaties te bedenken waarop de Video in 1 dag van toepassing is:

 • Om een Crowdfund actie te promoten

  Hoewel misschien niet commercieel, heb je hier toch elementen van een 'promo' nodig. Je kan hierbij ook nog denken aan onze cursus voor een crowdfund video; kijk hiervoor in onze shop!

 • Een boektrailer

  Ook een boektrailer is in feite een promotie, waarbij je een product – je boek – probeert te verkopen.

 • Een enkele instructievideo

  Voor een korte instructie bij een product kan deze Video in 1 dag geschikt zijn. Wil je meerdere instructievideo's maken, mail ons dan voor een offerte op maat.

 • Een testimonial video

  In een testimonial video laat je wellicht anderen aan het woord, maar ook daarbij is het goed om de structuur van een promo in gedachten te houden.

 • Een interview

  Bij een kort interview wat gericht is op een enkel onderwerp, zou de Video in 1 dag ook kunnen passen.

Twijfel je of de Video in 1 dag bij je past? Mail ons vooral even om te overleggen. Dit artikel kan je daarbij eventueel inspiratie geven.

Kosten

Het totaalpakket Video in 1 dag bieden wij aan voor een vaste prijs van:

8000

Dit is natuurlijk exclusief btw. 
Wil je de complete spelregels lezen over dit pakket?
Download ze hier.

Doe inspiratie op


Ook deze video's zijn gemaakt in 1 dag:
Vraag hem aan!


Wil jij ook in 1 dag een sketch, bedrijfsvideo, interview of andere video?
We zijn heel benieuwd naar je concept. En heb je nog vragen? Stel ze!

Stuur je bericht naar:
info[at]devideomakers[punt]nl