Samenwerking CameraNU

1 juli 2020 | Een tijd geleden werden wij benaderd door CameraNU. Of wij met hen een video wilden maken over vloggen, omdat er een nieuwe vlogcamera van Sony zou uitkomen: de Sony ZV-1.

Nu gebruikt Grietje al een tijdje de Sony RX100 Mark IV (ook een compacte camera die heel geschikt is voor vloggen!) dus waren we zeker heel benieuwd naar deze nieuwste camera. Vooral omdat je op deze camera een externe microfoon kunt aansluiten en er een shoe op de bovenkant zit, waardoor je ook een microfoon op de camera kunt bevestigen. Klinkt goed 😀

We zeiden dus ja tegen deze samenwerking met CameraNU, en maakten verschillende video's. Om te beginnen een video voor hun kanaal:

Deze video is een betaalde samenwerking tussen ons en CameraNU. 

Toen we deze samenwerking aangingen vroegen we of we de ZV-1 ook konden ontvangen. En dat mocht niet alleen, we mochten hem ook nog eens weggeven 😀 Tijd dus voor een leuke winactie op ons kanaal die samenvalt met twee video's waarin we extra vlogtips met je delen!

Voor deze video's hebben wij geen betaling ontvangen 🙂 We hebben dus alleen de Sony ZV-1 gratis ontvangen, een keer voor onszelf en een keer om weg te geven aan een van jullie!

Tenslotte

We vonden dit een superleuke samenwerking! Heel tof dat we gevraagd werden om in de video van CameraNU te verschijnen (wij vinden 't een leuke video geworden!) en ook fijn dat we met de ZV-1 zelf weer een goede aanleiding hadden om het weer eens over vloggen te hebben. En dat we zo'n mooi cameraatje mochten weggeven is natuurlijk wel een extra tof! We proberen vaak ook iets leuks voor jullie te regelen, dus supergaaf dat dat in dit geval kon.


Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties