Titels en vormgeving in je video

Bij het maken van een video krijg je ook wel eens te maken met vormgeving. Dan kan je denken aan simpele animaties maar ook het gebruik van titels.

Titels kun je gebruiken voor naamtitels, een intro of een outtro van een video. Als je hier mee wilt gaan werken, denk dan goed na welke type titels passen bij jouw gemaakte video. Veel montageprogramma's hebben vooropgemaakte titels, alleen zijn die niet altijd even mooi. Maak je een zakelijke video of juist iets voor kinderen, zoek daar dan een titel bij en goed aansluit.

In onderstaande video neemt Riske je mee in de wereld van de titels en vormgeving ;-).


Image

Wil jij leren monteren? 

Onze basiscursus monteren is onze best verkochte cursus! In de cursus nemen we je mee door het hele montageproces, waar titels en vormgeving uiteraard een onderdeel van zijn. Wat voor video je ook maakt, uit eindelijk gaat het erom dat je een goed verhaal weet te vertellen en dat mooi vormgeeft. 


Ja, ik wil leren monteren

Dit artikel is onderdeel van onze videopedia, onze kennisbank waarin we begrippen rondom video uitleggen. We hopen dat het je weer een stapje verder heeft geholpen! Als je vragen hebt, kan je die altijd hieronder achterlaten. Mis je een artikel in onze kennisbank? Laat ook je suggesties achter onder dit artikel.


Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties