Onze video’s in Soofos

15 juli 2020 | Een tijd geleden schreven we een artikel over het maken van je eigen online cursus. Omdat wij naast het maken van video's ook onze eigen cursussen hebben gebouwd op deze website, en dus inmiddels aardig wat weten over online cursussen maken.

In Riskes zoektocht tijdens het schrijven van dit artikel ontdekte ze Soofos: een heel leuk, Nederlandstalig bedrijf, waar je cursussen in kunt bouwen en aan cursisten kunt aanbieden. Handig als je niet zelf een heel platform wilt bouwen 😀 Ze kwamen over als een leuk, fijn bedrijf dus noemden we hen in ons artikel.

Een paar weken later kregen we een berichtje van Soofos. Ze hadden ons artikel gevonden en vroegen zich af of we misschien open stonden voor een samenwerking. Natuurlijk stonden we dat! Cursussen binnen Soofos bestaan namelijk voor een groot deel uit video, die de cursusleiders zelf maken. Soofos vroeg ons of we met hen een cursus konden ontwikkelen met een aantal handvatten om op een relatief eenvoudige manier een doeltreffende video te maken.

Mocht je dus een cursus bij Soofos gaan maken, dan is de kans groot dat je ons daar tegenkomt!


Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties