Een video laten maken

Wij werken al jaren als videomakers en filmen vaak in opdracht voor bedrijven en organisaties en denken graag met je mee in dat proces. Op deze pagina helpen we je graag op weg bij jouw project. Dat doen we op 2 manieren: 


Image

Als eerste hebben we inspiratie voor je, voor als je je nog aan het oriënteren bent op het maken van een video, en je bijvoorbeeld wilt weten wat het kost, of je wilt tips over hoe & wat je het beste kan doen met je video.

Inspiratie


Image

Of misschien wil je meteen beginnen. Hier geven we je opties voor de volgende stap. Je kunt ons portfolio bekijken, of een adviesgesprek bestellen.

Filmmaker inhuren


Image

Inspiratie

Misschien weet je al ongeveer wat je wilt, maar twijfel je nog over details, of vraag je je af hoeveel jouw plannen gaan kosten? Wij hebben al vaak mensen kunnen helpen met deze vragen! Onze ervaring hiermee hebben we voor je gebundeld: 

Image

Hoeveel kost dat?

Deze vraag is altijd lastig te beantwoorden, omdat het van zo veel factoren afhankelijk is. In onze budgetwijzer doen we een poging om je inzicht te geven in hoeveel het maken van een video zou kunnen kosten. Of hoeveel video krijg je met jouw budget?

Ja, ik wil een prijsindicatie

Image

Hoe moet mijn video eruitzien?

De tweede vraag die we vaak krijgen is het verzoek om advies over de inhoud van de video. Wat moet er vooral wel en niet verteld worden, en op wat voor manier? Om die vraag echt goed te beantwoorden, hebben we eerst 11 vragen voor jou.

11 vragen om jezelf te stellen


Filmmaker inhuren

Weet je al precies wat je wilt maken, en ook wat je budget is? Fijn! Dan ben je toe aan de volgende stap: een filmmaker inhuren. Hieronder hebben we vier opties voor je neergezet om je verder te helpen.

Image

Video in 1 dag

Ons aanbod voor iedereen snel een eenvoudige promotie video wil maken. Aan de hand van een korte online cursus schrijf je zelf een script. Daarna komen wij filmen. Op diezelfde dag monteren we het geheel tot een promotiefilm die je meteen kan inzetten.

Vertel me meer!

Image

Onze filmvrienden

Video maken doen wij niet altijd alleen: we hebben een groot netwerk om ons heen met wie wij samen werken. Soms, als we geen ruimte hebben in onze planning, of als een klus niet bij ons past, vragen we iemand uit ons netwerk om een opdracht van ons over te nemen.

Maak kennis met ons netwerk


Image

Adviesgesprek

Ook als je al ongeveer weet wat je wilt, kan het fijn zijn om eens van gedachten te wisselen met iemand over jouw videoplannen. We denken graag mee! Zo kunnen we je bijvoorbeeld adviseren over de inhoud en de verspreiding van je video, om te zorgen dat de video zijn doel bereikt.

Bestel een videocoach

Image

Ons portfolio

Denk je erover om ons te vragen om voor je een video te maken, kijk dan zeker ook even in ons portfolio. Hier vind je een selectie van ons werk van de afgelopen jaren. Laat je inspireren door ons eerdere werk en ontdek of wij de juiste partij zijn voor jouw video productie.

Bekijk ons werk