Een video laten maken

Wij werken al jaren als videomakers en filmen vaak in opdracht voor bedrijven en organisaties en denken graag met je mee in dat proces. Op deze pagina helpen we je graag op weg bij jouw project. 


Image

Inspiratie

Weet je al ongeveer wat je wilt, maar twijfel je nog over details? Of vraag je je af hoeveel jouw plannen gaan kosten? Wij hebben al vaak mensen kunnen helpen met deze vragen!
Onze ervaring hiermee hebben we voor je gebundeld: 

Image

Hoeveel kost dat?

Deze vraag is altijd lastig te beantwoorden, omdat het van zo veel factoren afhankelijk is. In onze budgetwijzer doen we een poging om je inzicht te geven in hoeveel het maken van een video zou kunnen kosten. Of hoeveel video krijg je met jouw budget?

Lees meer over prijzen

Image

Hoe moet mijn video eruitzien?

De tweede vraag die we vaak krijgen is het verzoek om advies over de inhoud van de video. Wat moet er vooral wel en niet verteld worden, en op wat voor manier? Om die vraag echt goed te beantwoorden, hebben we eerst 11 vragen voor jou.

11 vragen om jezelf te stellen


Filmmaker inhuren

Wil je een filmmaker gaan benaderen? Er zijn verschillende manieren waarop wij je daarbij kunnen helpen.

Image

Video in 1 dag

Ons aanbod voor iedereen snel een eenvoudige promotie video wil maken. Aan de hand van een korte online cursus schrijf je zelf een script. Daarna komen wij filmen. Op diezelfde dag monteren we het geheel tot een promotiefilm die je meteen kunt inzetten.

Vertel me meer!

Image

Ons portfolio

In ons portfolio vind je een selectie van ons werk van de afgelopen jaren. Wij werken vooral voor partijen die een bijdrage leveren aan een mooiere wereld. Laat je inspireren door ons eerdere werk en ontdek of wij de juiste partij zijn voor jouw video productie.

Bekijk ons werk


Image

Adviesgesprek

Wil je eerst eens kletsen over de haalbaarheid van je filmplannen? Of met ons sparren over de mogelijkheden die er zijn? We denken graag mee! Zo kunnen we je bijvoorbeeld adviseren over de inhoud en de verspreiding van je video, om te zorgen dat de video zijn doel bereikt.

Bestel een videocoach


Image

Onze filmvrienden

Video maken doen wij niet alleen: we hebben een groot netwerk om ons heen van professionals waar wij mee samenwerken. We staan samen met ze op de vloer voor grotere opdrachten, en verwijzen je wellicht naar hen door mocht je project (inhoudelijk) beter bij hen passen.

Maak kennis met ons netwerk